Poängen, poängen, poängen! Visst en poäng är viktigare än noll och hade vi vunnit mot Häcken och HBK då hade den här poängen varit helt okej men vi måste, måste ju börja ta treor såklart. När är det vår tur att stjäla poäng på övertid? Vi får ju läget, fan!

Att leda matcher med ett mål är jävligt skört, speciellt när man heter IFK Göteborg och ligger där man ligger i tabellen. Blåvitt har bara haft ledningen med mer än ett mål vid ett tillfälle den här allsvenska säsongen och det var borta mot BP den 29 april när man satte 2-0 i den 64 minuten genom Skjellerup. Det är såklart alldeles för dåligt och en av anledningarna till att man återigen är inblandade i bottenstriden.

Det är en hel del supportrar som har tryckt på att det är tur att det finns ett par lag i årets allsvenska som är ännu sämre än oss och då har man främst kanske syftat på HBK och Västerås men nu har man mött båda lagen både hemma och borta och har på de fyra matcherna enbart plockat tre poäng. Det viktigaste sättet att skapa luft mellan sig själv och lagen runtomkring i tabellen är såklart att plocka treor mot just dem och det går ju sådär för IFK Göteborg med den saken…

Inläggen – Vafan det är inte så jävla svårt att få ett inlägg att hamna ungefär där man vill, men spelarna i Blåvitt drar bollarna både högt, lågt, långt och kort och alltför sällan dit man vill. Det är lätt att säga att man ska göra det bättre men man ska verkligen göra det bättre, så enkelt är det.

Vi är fan inget handbollslag! Efter vårt mål faller vi helt plötsligt ner med hela laget i och runt vårt eget straffområde så fort Västerås tar tag i bollen och då blir det ju automatiskt ett tryck mot eget mål. Låter man ett spelskickligt lag, som Västerås ändå är, att trilla boll runt sitt eget straffområde då kommer chanserna såklart dyka upp, och som ett mejl i mejlboxen kom också Västerås mål tillslut.

Linus – Fan du skulle tagit chansen att bli hjälte. Han fick ett riktigt bra läge på ett inlägg från högerkanten där det ser ut som att han inte till 100% tror på sig själv och i slutsekunderna tar han sig hela vägen in i straffområdet och drar skottet hyfsat rakt på målvakten. Jag tänker inte hänga Linus för det men fan vad skönt det hade varit om han hade tagit på sig capen och axlat hjälterollen.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

2 weeks ago

BaraBen.com
Ralf, Reine, Torbjörn och gänget. Vilket år är detta? 1979? ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier