Det här är så patetiskt jävla tväruselt. Det verkar liksom finnas en outtömlig källa av usla insatser som Blåvitt bara kan ösa ur.

När vi ska möta ett lag som också har ett uselt anfallsspel, ett lag som med största sannolikhet inte kommer ösa på framåt då kanske det kan vara en god idé att ställa upp med en skolad högerback som har naturliga instinkter att ta sig framåt i banan. En högerback som inte har som första instinkt att stoppa upp och vända hemåt. Jag tänker inte hänga Bager för han gör sitt bästa utan jag ställer mig frågandes till hur fan Billborn tänker när han formerar laget. Hur kan han vara så feg att han mot Halmstad ställer upp med en mittback, vars styrka är duellspelet och defensiven, som högerback.

Idag var vi tillbaka i en enorm ängslighet och feghet. Istället för att söka offensiva lösningar vände man gång på gång på gång hemåt med bollen. Återigen var Karlström en ”trygg” punkt att spela hem till och det var oerhört få spelare som verkade vilja ta ansvar. Rädslan för att misslyckas var helt enkelt väldigt mycket större än viljan att lyckas.

Den misslyckade värvningen – Baden har gått från startspelare, en gubbe som ska kunna göra skillnad här och nu, till tafflig inhoppare till att idag, trots att vi desperat behövde få in bollen i mål, få sitta kvar på bänken. Vad fan är det för jävla anfallare vi har värvat in? Samtidigt låter man Carlstrand, som räddade poäng mot Sirius efter ett jäkligt fint inhopp, spela i Frölunda istället (där han gjorde två mål igår) och inte ens få en plats i matchtruppen.

Vi hittar nya sätt att tappa poäng på, idag släppte vi inte in något mål på övertid utan istället missar vi en straff som vi fick till skänks.

Om vi ska hitta något positivt… Halmstad gick inte förbi oss i tabellen.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

2 weeks ago

BaraBen.com
Ralf, Reine, Torbjörn och gänget. Vilket år är detta? 1979? ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier